‹ Verlaat de winkel

U heeft geen artikelen in uw winkelmand.

lente

Klantenservice

Bestellen
U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop van Natuurmonumenten. Vindt u het prettiger om telefonisch uw order door te geven? Dan kan dat ook van maandag  tot vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur via onze klantenservice op het gratis nummer 0800 - 023 16 66. 
Heeft u een kortingscode ontvangen? Deze kortingscode is alleen te gebruiken als u een bestelling plaatst via de webshop van Natuurmonumenten (niet telefonisch of via e-mail). Let u erop dat wanneer de korting alleen voor leden geldt, u eerst ingelogd moet zijn als lid.
U kunt slechts één kortingscode per bestelling verzilveren. 
 
Ledenkorting
Als u lid bent van Natuurmonumenten, krijgt u korting op de standaard prijs bij veel artikelen. Om in aanmerking te komen voor ledenkorting maakt u een account aan of logt u in. Geef uw lidnummer op. Deze vindt u op uw ledenpas. Hierna worden de ledenprijzen automatisch aan u berekend.
De ledenprijs geldt niet bij aanbiedingen of (kassa-) kortingsacties.
 
Betalen
U kunt betalen met iDEAL, Mastercard, eMaestro en VISA.  Betalen met iDEAL betekent dat u het gevraagde bedrag bij het plaatsen van uw bestelling betaalt, online via uw eigen bank. Betalingen worden voor ons verwerkt door Buckaroo. Dit staat op uw bankafschrift.
U kunt ook een extra bedrag overmaken als gift aan Natuurmonumenten. Wij zorgen er dan voor dat uw gift ten gunste van de natuur komt. Wist u trouwens dat u met al uw aankopen in de webshop de natuur in Nederland steunt?
 
Verzenden
Wij rekenen €1,95 verzendkosten per order als uw bestelling door de brievenbus past. Bij pakketpost betaalt u €3,95. Bestelt u voor meer dan €50,-, dan betaalt u geen verzendkosten. Uw bestelling wordt verzonden door ons verzendhuis Hexspoor via PostNL en wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. 
LET OP! Kijkt u voor afwijkende leveringsvoorwaarden en verzendkosten voor haardhout, dekbedden, planten en schoenen bij de desbetreffende artikelen.
 
Retourneren (herroepingsrecht)
Voldoet het ontvangen artikel niet aan uw verwachting? U kunt het artikel uiteraard aan ons retourneren.
Meld binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling dat u uw bestelling wenst te retourneren.
Stuur zo snel mogelijk na retourmelding, maar wel binnen 14 dagen, uw bestelling in de oorspronkelijke verpakking terug. 
U krijgt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour het aankoopbedrag terug indien u de order vooraf heeft betaalt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
U betaalt zelf de verzendkosten voor het retour zenden.
Het adres waar u de goederen retour* naar kunt sturen is:
Natuurmonumenten
Ladonkseweg 9
5281 RN Boxtel
 *Neemt u voor het retourneren van hout, planten of artikelen van Travelin aub contact op met de klantenservice van Natuurmonumenten. Een medewerker zal  u dan verder adviseren.
 
Conformiteit/garantie
Elk artikel dat u bij ons bestelt moet in goede staat verkeren en bij normaal gebruik naar behoren functioneren. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wanneer u een artikel heeft ontvangen dat niet voldoet aan de redelijke verwachting, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit kan zijn vervanging, reparatie of terugbetaling.
De garantie is niet van toepassing op schade als gevolg van onjuist gebruik, door slijtage of defecten/gebreken die langer dan twee maanden bij u bekend zijn. Het is dus belangrijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice wanneer u een defect/gebrek ontdekt.
Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product. Maar neem bij een defect altijd eerst contact op met onze Klantenservice.
 
Contact
U kunt voor al uw vragen terecht bij de klantenservice van Natuurmonumenten. U kunt uw vragen emailen naar ons verzendhuis Hexspoor: natuurmonumenten@hexspoor.nl
Ze zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op het gratis telefoonnummer 0800 - 023 16 66.