‹ Verlaat de winkel

U heeft geen artikelen in uw winkelmand.

lente

Klippan plaid eco wol Bjork

100% eco wol en met grijs gemeleerde franjes.
Reset Configuration

Prijs: € 69,95

Actieprijs: € 56,00

Actie

Klippan plaid eco wol Bjork

Meer afbeeldingen

Klippan plaid Bjork heeft stevige contrasten met grijs gemêleerde franjes aan de rand. Afmeting: 130 x 120.  

Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, blauw, kersen, oranje, roze, groen, geel, aqua, naturel en zwart.

Duurzaam en anti allergeen:
Eco wol gaat lang mee en de eco wollen dekens en plaids van Klippan zijn duurzame producten. Door de natuurlijke veerkracht van wol blijven de dekens en plaids altijd mooi in vorm. Daarnaast is eco wol vuilafstotend en bacterie-werend, de dekens plaids van Klippan zijn daarom anti allergeen.

Eco wol
Biologische geproduceerde katoen is al jaren heel gewoon, maar ecologische wol is een zeldzaamheid. De reden is dat insecten een uitdaging zijn in de wol productie. Tot vandaag is het onvoorstelbaar om te produceren zonder eventuele pesticiden in wol. Een groep boeren in Bank Peninsula, New Zeeland, besloot om de moeilijkheden van het Eco schapen fokken te verbeteren. Ze hebben een proces ontwikkeld waar ze de schapen met bestrijdingsmiddelen eenmaal behandelen, in plaats van herhaaldelijk. Zij geven deze behandeling wanneer de schapen pasgeboren zijn.
Daarnaast mogen geen chemische stoffen worden gebruikt in de gewassen of in het voedsel dat de schapen eten en er wordt geen antibioticum gebruikt tijdens het fok proces. Ook is er een speciale methode ontwikkeld voor het wassen van de wol, de methode is erg milieuvriendelijk. Tot slot, als een controle over het gehele proces, keurt een onafhankelijke en geaccrediteerd laboratorium elke zending van eco wol.

Wasvoorschrift:
Wol heeft van nature een vuilafstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollendekens en plaids vaak te wassen. De wol bevat van nature olie wat de wol waterafstotend maakt, het vuil blijft op het oppervlakte van de wol en heeft daardoor een zelfreinigend effect. Advies is de dekens buiten “te luchten” wanneer het vochtig weer is. Als u het toch nodig vind de dekens of plaids te wassen volg dan de instructies hieronder.

Machinewas op 30⁰ Celsius. Gebruik alleen een speciaal wol programma. Apart wassen en alleen strijken op een lage temperatuur. Niet in de droger en geen bleek gebruiken.

Andere klanten kochten ook