‹ Verlaat de winkel

U heeft geen artikelen in uw winkelmand.

lente

Care Plus First Aid Fietskit

Belangrijke EHBO-benodigdheden voor elk fietstochtje

Prijs: € 7,95

Ledenprijs: € 6,95

Care Plus First Aid Fietskit

Meer afbeeldingen

De First Aid Fietskit bevat de belangrijkste EHBO-benodigdheden voor elk fietstochtje. Het EHBO-setje bevat handreinigende doekjes, waterdichte pleisters, hechtstrips, brandwondenkompressen en oog- en wondspoeling. Het EHBO-kitje is verpakt in een sterk en praktisch plastic doosje. Zo kun je je eerste-hulp spulletjes altijd snel en gemakkelijk vinden. Ben je op zoek naar een klein EHBO-setje of verbanddoosje waarmee je voorbereid bent op de meest voorkomende ongelukjes tijdens je fietsavontuur? Kies dan voor deze handige, compacte en lichtgewicht EHBO-kit.

Kenmerken:

• Praktisch en compact EHBO-kitje |
• Met speciaal voor fietsers geselecteerde eerste-hulp benodigdheden
• Weegt slechts 50 gram
• Verpakt in een opvallend en praktisch plastic doosje

Is de First Aid Kit Light Cyclist de juiste keus voor jouw specifieke situatie? Care Plus heeft een groot assortiment aan EHBO-kits en –accessoires voor thuis, in de auto en op reis. Voor elk soort reiziger en elke bestemming ontwikkelden we een unieke EHBO-reiskit. Op een wandelvakantie in Oostenrijk heb je nu eenmaal andere EHBO-spullen nodig dan op een vliegreis naar een warme, tropische bestemming. Een lange fietstrip in Frankrijk vraagt om een andere samenstelling van je EHBO-doos dan een visvakantie in Scandinavië. Bereid je goed voor op ongelukjes en kies de juiste Care Plus EHBO-doos of verbandtrommel.

Heb je je EHBO-koffers of verbandtrommels voor in huis, in de auto en in de reiskoffer onlangs nog gecheckt? Het is belangrijk om elke EHBO-kit regelmatig te controleren op inhoud en de hulpmiddelen op de houdbaarheidsdatum! Vul je EHBO-set aan met je eigen medicijnen en telefoonnummers voor noodgevallen.

De First Aid Kit Light Cyclist is een superhandzaam en lichtgewicht EHBO-doosje met pleisters, brandwondenkompressen, hechtstrips en andere belangrijke EHBO-benodigdheden. Ideaal om mee te nemen op dagtrips en fietstochtjes, maar ook superhandig voor in het vliegtuig. Stop ‘m in je tas zodat je altijd voorbereid bent. Deze EHBO-kit heeft de volgende inhoud:

• 2 handreinigende doekjes
• 12 waterbestendige pleisters
• 2 brandwondenkompressen
• 3 hechtstrips
• 2 x oog- en wondspoeling

Afmetingen (l x b x h): 30 x 95 x 125 mm (inclusief topkaart) Gewicht: 50 gram

Soort Nee
Merk Nee
Inhoud 50 gram
Lengte 30 mm
Breedte 95 mm
Diepte 125 mm(hoogte)
Volume Nee
Andere klanten kochten ook